Wat kost een auto importeren uit België?

Is jouw auto versleten of ben je hem gewoon beu? Dan wordt het tijd voor de aankoop van een nieuwe. Misschien heb je al een beeld in je hoofd van hoe jouw nieuwe auto er moet uitzien? Of heb je totaal geen voorkeur wat betreft jouw nieuwe auto en ben je gewoon wat aan het rondkijken? Dan moet je misschien eens overwegen om een auto te laten importeren vanuit België. Dit biedt immers tal van voordelen! 

Auto importeren uit België 

Waarom een auto importeren uit België als we er evengoed ook een kunnen aankopen in Nederland? Dat is een vraag die we jouw horen denken? Wel, het heeft tal van voordelen om een auto te importeren vanuit België. Eerst en vooral is de automarkt veel uitgebreider dan in Nederland. Je kan kiezen uit een uitgebreid assortiment luxe auto’s, maar evengoed kan je voor een tweedehands auto gaan. Bovendien is het gewoon een heel pak voordeliger om er een te importeren vanuit België dan er een aan te kopen in Nederland! 

Kosten van het importeren van een auto 

Wat kost het importeren van een auto uit België dan? De autoprijzen in Nederland zijn op zich al een heel stuk duurder dan in België. En dan heb je het nog niet over de extra kosten die in Nederland ook nog eens hoger liggen. Er is sprake van een BPM kost en een kost voor het invoeren en het transport van jouw auto. Op hoeveel deze kosten juist komen, hangt af van een aantal zaken. Sowieso ben je goedkoper af wanneer je een auto koopt in België en hem laat overbrengen naar hier! 

Kostenplaatje berekenen

Wanneer je dan eindelijke je droomauto gevonden lijkt te hebben, wil je natuurlijk weten wat heel dat boeltje jou zal gaan kosten. Op easyimport.nl kan je heel makkelijk de kosten die bij het importeren van een auto uit België komen kijken, berekenen. Je stuurt gewoon het linkje van de advertentie door naar hen en zij berekenen vrijblijvend voor jou wat jou zal gaan kosten! Wedden dat jij de auto van je dromen een pak goedkoper binnenhaalt?