Over Taxiservice Pijnacker

Taxiservice Pijnacker is een gespecialiseerd personenvervoerbedrijf dat operationeel is in de regio Pijnacker-Nootdorp. Vanuit Delft, Den Hoorn, Pijnacker, Delftgauw, Nootdorp en het stadsdeel Ypenburg-Leidschenveen brengen wij u naar iedere gewenste locatie in Nederland.

Uw wensen zijn onze uitgangspunten

Veiligheid, service en het comfort zijn voor ons belangrijke punten die wij u als passagier graag aanbieden. Om dit te kunnen garanderen werken wij met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en representatieve en veilige taxi’s.

Zakelijk vervoer op maat

Voor de zakelijke markt bieden wij hoog kwalitatief vervoer. Wij zorgen ervoor dat u en/of uw relaties veilig en op tijd op de door u gewenste plaats aanwezig zijn tegen scherpe prijzen.

Ziekenhuis vervoer

U heeft een taxi nodig om u naar of vanaf het ziekenhuis te vervoeren? Dan bent u bij Taxiservice Pijnacker aan het juiste adres. Onze taxichauffeurs kennen als geen ander de kortste en meest comfortabele weg naar alle ziekenhuizen in Nederland.

Vliegveldservice

U wordt vanaf uw huis gehaald en door onze chauffeur naar de incheckbalie op de luchthaven gebracht. U hoeft dus niet te zoeken of ver te lopen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook weer ophalen indien u dit wenst.

Online een taxi bestellen?

Een taxi reserveren kan makkelijk en snel! Als u online reserveert bent u altijd verzekerd van een taxi op de door u gewenste tijd en plaats. Bellen kan natuurlijk ook via 015-263 7777

Scan de QR code

Nooit meer zoeken naar een telefoonnummer van een taxibedrijf in de regio Delft. Het is veilig, simpel en snel!

Scan de QR code afbeelding met uw mobiele telefoon en voeg de contact-gegevens van Taxiservice Pijnacker toe aan de contacten van uw telefoon.

  • 1. Pak uw telefoon
  • 2. Scan de afbeelding met de App
  • 3. Klik op Create New Contact
  • 4. Klik op Done

qr code